Meer resultaten voor is mijn website responsive

is mijn website responsive
Is jouw website responsive, oftewel geschikt voor mobiel?
10 tips voor je website. Wat zet ik op mijn website? Return to Content. Is jouw site geschikt voor mobiel? Google wil graag dat websites responsive zijn. Sinds april 2015 is de leesbaarheid en de bruikbaarheid van je website op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets een zeer belangrijke factor geworden voor de vindbaarheid van je website in Google.
responsive website laten maken
Responsive design uitgelegd Webtalis. Responsive design uitgelegd Webtalis.
Het maakt niet uit wie, wanneer en met welk apparaat je website bekeken wordt, je website kan altijd je bezoekers de juiste informatie verschaffen. Tot slot is responsive design ook nog eens goed voor Google en Google beveelt je zelfs aan om een responsive design voor je website te gebruiken. Je hebt voor iedere pagina één unieke URL en geen dubbele content omdat je niet alles apart hoeft te maken voor de mobiele versie van je website. Hoe weet ik of mijn site een responsive design heeft?
kosten website wordpress
Responsive design tutorial Maak je website responsive!
Als je een responsive design voor je website wilt maken zal je voortaan niet een vaste waarde, maar een zogenaamde vloeibare waarde moeten gebruiken; een percentage dus. De bovenstaande code wordt dus header width: 100%; ervan uitgaande dat de header even breed is als de bovenliggende div. Op die manier past de breedte van de div zich automatisch aan op de breedte van het scherm. Eigenlijk heb je daarmee de basis van je responsive design al te pakken! Overigens heb ik het zelf bij deze website net iets anders gedaan. Ik wil namelijk juist dat de site een maximale breedte heeft dus ik heb gewoon vaste waarden gebruikt. Dat kun je overigens ook bereiken door een max-width in te stellen, dus header width: 100%; max-width: 1000px.; Mijn website ziet er daardoor op ieder scherm met een resolutie breedte van 1020 pixels of meer exact hetzelfde uit.
responsive website laten maken
Is mijn website responsive?
Of dit nu een desktop scherm, een tablet of een smartphone is; er is slechts één website, met één broncode, die van layout verandert afhankelijk welke resolutie er gebruikt wordt. Waarom responsive web design. Een aparte mobiele website is niet meer afdoende.
akoestische isolatie plafond
Test of je website ook mobielvriendelijk is Websteen.
Zie hieronder het resultaat van Websteen op het gebied van mobielvriendelijkheid. Heb je nog geen responsive of mobielvriendelijke website? Mijn website mobielvriendelijk laten maken. Terug naar het overzicht. Home Blog Webdesign Test of je website ook mobielvriendelijk is. Strategie en concept.
Hoor je er Zonder Responsive Website Niet Meer Bij? Mediaweb.
Zelf heb ik net een nieuwe website laten bouwen met responsive webdesign. Ik vind het er niet alleen mooier uitzien maar het werkt ook fijner, super! 16-08-2015 om 1818.: Responsive is heel irritant. In de helft van de gevallen wordt de verkeerde versie voorgeschoteld. En probeer dan maar eens om te schakelen! zo zijn er veel sites die ik op mijn 5 inch telefoon liever in desktopsmaak kijk, terwijl er ook sites kranten zijn die je juist op de desktop liever met mobiele opmaal bekijkt.
Am I Responsive?
I hope that you enjoy this tool as much as I've' enjoyed making it and receiving feedback on how it's' helped folks or how it could be done better. The website that you're' trying to view on Am I Responsive has X-Frame Options set to Same Origin or Deny. This isn't' great for the tool, but it is a great thing for a more secure web.
Responsive design voor je website: 3 tips Schrijven voor internet.
Begin januari 2015 is mijn nieuwe responsive webdesign live gegaan. Door mijn ervaringen daarbij heb ik 3 belangrijke dingen geleerd die ik je als tips wil meegeven. Tip 1 Begin met een responsive basiswebsite en laat die aanpassen. Kies geen webbouwer die je responsive website helemaal op maat voor je gaat bouwen.

Contacteer ons